Lofoten house of veterans-velkommen

Medlem

Velkommen til Lofoten House of Veterans

Ønsker du å bli medlem i Lofoten House of Veterans er du hjertelig velkommen til oss. Kriteriene for å bli medlem i LHV, du må være en veteran:

Veteran er: Personell som på vegne av den norske stat deltar eller har deltatt i en militær operasjon. Dette er uavhengig av nåværende ansettelses-forhold eller status.

Som internasjonal operasjon regnes enhver operasjon i utlandet som krever bruk av militære styrker, og som er godkjent av norske myndigheter.

Hvordan melde seg inn

Hvordan bli medlem i Lofoten House of veterans.

  • Send en e-post (Bli medlem) til Lofoten House of Veterans (LHV) Påmeldingsskjema ligger lenger ned på denne siden
  • LHV legger deg inn i medlemsregistret (Spond)
  • Du vil etter kort tid få en melding om at registrering er lagt inn i Spond
  • Nå må du selv gå til nettsiden Spond og registrere deg.

Jeg ønsker å melde meg inn i LHV

Skriv inn ditt fulle navn
Skriv inn full postadresse: (eks. Storgata 55, 8370 Leknes)
Skriv inn ditt mobil nummer.
Skriv inn din e-post adresse
Skriv inn din deltagelse i internasjonale militære operasjon. Eks. Libanon Unifil kont. 26″ osv

SPOND

HVORDAN REGISTRERE SEG PÅ SPOND
Gå inn på www.spond.com og registrer deg. Når du logger inn skal du være lagt til automatisk i gruppen. Hvis du ikke er det, så er det fordi vi har registrert deg med et annet telefonnummer eller epost enn det du brukte når du registrerte deg. Da sender du bare telefonnummer/e-post til post@lofotenhouseofveterans.no, som legger det inn i gruppen.

HVA ER SPOND?

Med denne appen vil medlemmer og organisator(LHV) ha en mye bedre oversikt over aktiviteter og hendelser og hvem som kommer. Spond er minst like lett å bruke som facebook, og gir en mye lettere måte å kommunisere på og ha oversikten på.

Medlemmene har full oversikt over fremtidige aktiviteter og møter, du kan på en enkel måte svare på om du kommer eller ikke. Du får melding rett på telefonen. Enklere blir det ikke.

Vi anbefaler alle å laste ned appen, men det er ikke nødvendig da det blir sendt ut sms eller e-post til de som ikke har installert appen. Hvis du laster ned appen får du en mye bedre oversikt over fremtidige aktiviteter.

Det er og fullt mulig å bruke nettsiden, www.spond.com

Betaling kontigent LHV
Registrer ditt betalingskort her på Spond og betal direkte, eller betal over bankgiro til kontonummer 4589.17.70085. Husk å skrive navn på innbetalingen.
Ved spørsmål ring Bjørn-arne Benjaminsen på telefon 46809788.